Samarbetet med Carl Larsson Gården

Samarbetet med Carl Larsson Gården

ETT KÄRLEKSFULLT SAMARBETE - REN LOGIK & CARL LARSSON GÅRDEN

REN LOGIK nylanserar sitt populära livsstilssortiment i ett samarbete med Carl Larsson Gården. Tillsammans skapas ett vackert uttryck där Karin och Carl Larssons konst pryder REN LOGIKS produkter. Deras kärlek till den svenska naturen, blommorna, konsten, livet och varandra är ett svenskt kulturarv som berör och förblir en stark inspiration för många.


Karin och Carl Larssons konstnärskap skapades sida vid sida, Karin tog fram fantastiska tyger, designade möbler och iscensatte miljöer i parets hem och blommande trädgård som Carl målade av. Hennes kreativitet, stilkänsla och förmåga att stötta Carl var avgörande för hans framgång. Det som paret tillsammans lyckades fånga i konsten var vardagens enkla skönhet, det naturliga och vackra i de små detaljerna som utgör livet.


”Med detta samarbete vill vi väcka en känsla av vardagslyx i kollektionen, genom att förena konsten med våra städprodukter. Målet är att göra vardagssysslorna mer glädjefyllda”, säger grundaren av REN LOGIK Viktoria Widengren.


"Vi ser så mycket fram emot denna kollektion som är en hyllning till livet, kärleken och konsten; den representerar även ett steg mot att skapa en vacker vardagsmiljö. Produkterna, från städ- till tvättartiklar, är en konstnärlig skapelse. Den nya designen på flaskorna hoppas vi kommer bli en stolt och kärleksfull självklarhet i varje hem”.


”Doftspråket i kollektionen är viktigt. Vi vill att det ska dofta naturligt och blommigt. Doft är vårt starkaste sinne och är direkt kopplat till våra känslor. Parets målningar gestaltar deras naturnära och kärleksfulla liv som man nästan kan känna doften och få känslan av. Det är fascinerande att Carl Larsson gården fortsätter att göra så stort inryck, bara en sådan sak att det är deras konst som sett till att vi idag har julskinka på julbordet är talande" fortsätter Viktoria.


REN LOGIKS väldoftande sortiment är tillverkat i Sverige, hållbart, veganskt, miljömärkt och biologiskt nedbrytbart. REN LOGIK omfamnar Karin Larssons visdomsord "Man måste ha en viss intellektuell elasticitet för att se klart och kärleksfullt på vardagliga ting" och strävar efter att integrera detta fina synsätt, "att se kärleksfullt på sin vardag", i sortimentet med städ- och tvättartiklar. Karin och Carls vision att göra sitt hem till en plats där människor kände sig glada och nöjda är något REN LOGIK uppskattar och vill anamma med ett vackert och hållbart sortiment.
 

 

Tillbaka till alla tips & guider