Allrent/Skursåpa

Rengöring av golv

Vi erbjuder två kvalitetsprodukter för golvrengöring: Såpa Krusbärsblom och Allrent Nyponblom. Båda dessa rengöringsmedel är mångsidiga och lämpar sig för rengöring av olika golvtyper. Såpa Krusbärsblom har en mild doft medan Allrent Nyponblom har en något mer koncentrerad doft.

Läs mer

Textilsprayer

Fräscha upp textilier

Vår kanske mest uppskattade produkt är vår textilspray som nu finns i 3 olika magiska dofter. Den kan sprayas på alla textilier för en nytvättad känsla. Tips:

Läs mer

Tvättmedel/Mjukmedel

Tvätta hållbart

Vi har noggrant utvecklat två högpresterande produkter: Ren Logiks Vit & Kulörtvätt Lindblom och Mjukmedel Mandelblom. Vårt tvättmedel är formulerat utan förtjockningsmedel, vilket gör att det enkelt tränger in i fibrerna och sköljs lätt bort. Det tvättar effektiv redan vid 30°. Vårt mjukmedel har mjukgörande och antistatiska egenskaper. Båda produkterna är mycket koncentrerade, så använd den medföljande doseringskoppen för korrekt dosering!

Läs mer

Sprayrengöring

Håll det rent

Vi tycker städning ska vara enkelt och roligt därför har vi tagit fram flera rengöringsmedel i sprayformat. En till köket, en till badrummet och en såpabaserad spray. Alla i stilren design så de kan stå framme. Ett tips är att låta medlet verka en stund innan du torkar av det, detta för en ännu mer effektiv rengöring!

Läs mer

Tvålar/handdisk

Undvik torra händer

Hela vårt sortiment är skonsamt och fritt från onödiga kemikalier. Om du vill bevara mjukheten i dina händer rekommenderar vi varmt att prova vårt diskmedel och våra tvålar, de produkter som dina händer oftast utsätts för. Våra tvålar finns både med och utan doft, särskilt utformade för extra känslig hud. Vad som verkligen utmärker tvålarna är innehållet av Aloe Vera, vilket vårdar och hjälper till att bevara händernas mjukhet. Handdisk Citronblom är likaså milt parfymerad och varsam mot dina händer.

Läs mer