Om oss

Välkommen till Ren Logik, där vi erbjuder väldoftande tvätt- och städprodukter som är skonsamma mot både dina kläder och ditt hem. Vår filosofi är att göra det så enkelt som möjligt att göra hälsosamma och miljövänliga val. Sortimentet är framtaget och tillverkat i Sverige.

Vi är stolta över att vara en del av den moderna veganska livsstilen, och vi har tagit tvätt- och städsegmentet till nya höjder. Våra produkter har en stilren och modern design som gärna får synas i ditt hem. De är märkta med Bra Miljöval och förpackade i flaskor av bioplast. Dessutom är de koncentrerade och fria från onödiga tillsatser, som till exempel färgämnen. Våra produkter testas givetvis inte på djur.

Doften är en viktig del av Ren Logiks varumärke, och vi har skapat ett rent och modernt doftspråk baserat på “Familjen Blom”. Vi vet att dofter har en stark koppling till känslor och kan snabbt återkalla minnen, som doften av mammas rabarberkräm eller sommarängen vid midsommar. Ett enda doftnamn eller en blommas namn kan snabbt föra oss tillbaka till speciella “doftminnen”.

För de med känslig hud eller allergibesvär erbjuder vi även en oparfymerad tvål. Ren Logik strävar efter att erbjuda ett hälsosamt sortiment som passar hela familjen.

Vi vill göra det enkelt för dig att göra hälsosamma och bra val. Med Ren Logik kan du vara säker på att du tar hand om både dig själv och miljön på bästa möjliga sätt!

  • Svensktillverkat
  • Veganskt
  • Märkt med ett “Bra Miljöval”
  • Veganskt