Om oss

OM REN LOGIK

REN LOGIK är ett sortiment med hållbara, effektiva och moderna tvätt- & städprodukter.  Produkterna är framtagna för att rengöra dina plagg och ditt hem så skonsamt och effektivt som möjligt. Kom ihåg att ditt val påverkar och gör skillnad!

REN LOGIK är ett veganskt livsstilssortiment med ett nytt modernt grepp om tvätt- och städsegmentet. Produkterna är stilrena och har en modern design och får gärna stå synliga i hemmet. Ren Logiks produkter är märkta med Bra Miljöval och förpackas i svensktillverkade flaskor av bioplast. Produkterna är koncentrerade, samt innehåller inga onödiga tillsatser som t.ex. färgämnen. Inga produkter i serien är testade på djur.

Produkternas doftnamn har blivit en viktig del i varumärket REN LOGIK och produkterna har ett rent och modernt doftspråk som är uppbyggt kring doftfamiljen “Familjen Blom”. Doft är ett av våra starkaste sinnen som ofta kopplas ihop med en känsla,  doften av mammas rabarberkräm, en sommaräng vid midsommar, första förälskelsen, mormors knä vid sagoläsning.  Plötsligt kan en doft eller ett namn på en blomma snabbt föra oss i tanken och känslan tillbaka till ett “doftminne”. 

För dig med känslig hud eller allergibesvär finns det även en oparfymerad tvål. REN LOGIK erbjuder med andra ord ett hälsosamt sortiment för hela familjen.

DET SKA VARA ENKELT ATT GÖRA HÄLSOSAMMA OCH BRA VAL!